Србија против Немачке

Рукометна селекција Србије у четвртак игра другу утакмицу на Европском шампионату у Македонији, против Немачке. Овај меч могао би да буде одлучујући у борби за даљи пласман на овом такмичењу. Радио-телевизија Србије директно ће преносити утакмицу од 18 сати и 15 минута на другом програму.

Наше рукометашице су у првом колу изгубиле од Хрватске, док су Немице победиле домаћина Македонију са 25:22.
Селектор дама, Часлав Динчић, од својих играчица тражиће брзу и агресивну игру.

" Само агресивном одбраном, а ту пре свега мислим и на играчице које ће играти на позицији три и четири, можемо доћи до циља.Не смемо да им дозволимо да наметну њихов темпо јер оне без проблема могу цео меч да одиграју без измене. Ми ћемо морати да играмо брже, са кратким пасовима, агресивно", рекао је Динчић.

Наша селекција се, под именом Југославија, са Немачком до сада састајала седам пута и забележила исто толико победа, последњи пут на Европском првенству 2000. године у Румунији.
Пласман у следећу фазу такмичења оствариће по три првопласиране репрезентације из све четири групе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи