Рукометашице Србије играју против Хрватске

На старту Европског првенства селекција Србије одмериће снаге са селекцијом Хрватске. Директан пренос је не другом програму РТС-а од 17.45 часова.

На отвореном шампионату пред изабраницима Часлава Динчића је тежак испит, пошто Хрватице никад нису имале бољи тим, никад нису биле спремније и одлучније да начине велики корак. Између ове две екипе нема тајни, девојке се одлично познају, неке играју у истим клубовима широм Европе, па нико не очекује да буде изнанађења, бар кад је тактика у питању.

Следећи противник, у четвртак, биће им Немачка, а последњи меч у групи Српкиње играју у суботу против домаћина Македоније.

У другу фазу надметања пласираће се по три најбоље репрезентације из четири групе, с тим што ће се рачунати резултати из прве фазе такмичења. Затим ће се формирати две групе са по шест екипа, од којих ће се по четири најбоље пласирати у четвртфинале.

Распоред утакмица првог кола:

Уторак, 2. децембра:

Ц група (Охрид):

18,15: Шведска - Белорусија и
20,15: Русија - Аустрија.

Д група (Скопље):

17,45: Србија - Хрватска и
20,15: Немачка - Македонија

У среду, 3. децембра, на програму су утакмице првог кола у А и Б групи:

А група (Скопље):

18,15: Мађарска - Румунија и
20,15: Француска - Данска.

Б група (Охрид):

17,15: Португал - Украјина и
19,15: Норвешка - Шпанија.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи