Дупли рукометни програм у среду у Нишу

Женска и мушка рукометна репрезентација Србије играће у среду у Нишу своје утакмице квалификација и имаће прилику да истог дана изборе пласмане на велика такмичења.

Рукометашице ће се састати са Италијом у 18.00, а мушка екипа у 20.45 са Пољском такође у хали Чаир.

"То је баш лепо. Биће прави спектакл. Прошло је много времена од када су репрезентације заједно наступале. Искрено се надам да ће и момци победити и тако изборити пласман на Европско првенство. Верујем да ћемо се заједно радовати у среду", рекла је рукометашица Сања Дамњановић за сајт РСС.

Јовица Цветковић, селектор мушке репрезентације, је рекао да дупли програм у Нишу "наговештава неке боље дане" за српски рукомет, а да би пласман његовог тима на шампионат Европе био "само корак на путу ка том циљу".

Женска репрезентација је у првом дуелу победила Италију у Падови са 33:23 и близу је пласмана на Светско првенство.

Рукометаши су лидери своје квалификационе групе за Европско првенство у Хрватској и победом над Пољском обезбедили би пласман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
22° C

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи