Читај ми!

Промене у српском рукомету, расписан конкурс за селекторе

Управни одбор Рукометног савеза Србије одлучио је на данашњој седници да распише конкурс за селекторе мушке и женске сениорске репрезентације, као и да смени директора прве лиге због нерегуларности.

Рукометни савез Србије је саопштио да ће на свом сајту објавити услове за учешће на конкурсу, који ће трајати седам дана.

С тим у складу формирана је и комисија која ће одлучити ко ће седети на клупама националних тимова у наредном периоду. Њу чине Дејан Станојевић, потпредседник УО РСС Мирко Бутулија, Војислав Андрић, Саша Марковић, као и председник РСС Божидар Ђурковић.

УО је једногласно одлучио да не усвоји извештај директора лиге Владислава Јовановића због нерегуларности у Супер А женској лиги, као и да се он смени.

За вршиоца дужности директора мушке и женске Супер А лиге изабран је Јован Попадић, док ће вршилац дужности директора Супер Б лига бити Небојша Видановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
19° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи