Читај ми!

Бабић: Морамо да се саберемо и узмемо медаљу

Селектор рукометне репрезентације Хрватске Жељко Бабић рекао је да његова екипа мора да се сабере после пораза у полуфиналу Светског првенства од Норвешке и да се из Француске врати са медаљом. Селекција Хрватске ће се за бронзу борити против Словеније у утакмици која се игра вечерас од 20.45.

"Нема ту велике филозофије, дошли смо близу, имали седмерац у последњој секунди, али нисмо погодили. Играли смо на свом максимуму целу утакмицу, борили смо се и јако сам поносан на своје момке, али смо несрећно изгубили", рекао је Бабић, преноси Хина.

Рукометна репрезентација Хрватске изгубила је синоћ у Паризу од Норвешке у полуфиналу Светског првенства после продужетка са 28:25.

Хрватска је имала шансу да победи, али је Златко Хорват у последњој секунди регуларног дела промашио седмерац за победу. "Ватрени" су у првом продужетку водили са два гола разлике, али је Норвешка изједначила и у другом преокренула резултат.

"Морамо да се саберемо и да пробамо да освојимо бронзу која би нам пуно значила. Биће тешко, Словенија је имала дан одмора више, али понављам, покушаћемо све да освојимо ту медаљу", казао је Бабић.

Норвежани ће у финалу играти против домаћина и браниоца титуле Француске, док ће се Хрватска за бронзу борити против Словеније.

"Тужан сам и немам речи, али сам уједно и поносан на борбу коју смо показали, стварно смо отишли крвавих колена с терена. То је спорт, некад погодиш, некад не... Хорват је наша мала машина, одиграо је турнир феноменално, али ето, Бог га није наградио. Даћемо све до себе да из Француске одемо с бронзом", казао је рукометаш Хрватске Домагој Дувњак.

Утакмица за бронзу игра се вечерас од 20.45, а финале је на програму у недељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 12. септембар 2024.
17° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи