Звезда боља од Војводине

У дерби сусрету другог кола Супер лиге рукометаши Црвене звезде су у "Шумицама" савладали новосадску Војводину Железничар са 32:27 (15:13).

Јаким темпом, поготово у другом полувремену, црвено-бели су успели да сломе отпор Новосађана и стекну недостижну предност, коју су одржавали до краја сусрета. Пресудила је и велика разлика у броју одбрана голмана обе екипе (16 - 5) у корист београдске екипе.

У суботњим мечевима Супер лиге за мушкарце, Партизан Дунав осигурање је као гост победио Црвенку са 32:25 пред 1500 гледалаца у "најслађем селу", док је ПКБ наставио победнички низ, сломивши отпор младог Југовића резултатом 29:22 у другом полувремену. Поред црно-белих, једину победу на гостовању, уписала је екипа Смедерева у Панчеву (36:32) против некадашњег великог ривала из прволигашког такмичења пред 500 гледалаца, док су у осталим сусретима, гости били далеко од бодова. Рекордну гледаност традиционално смо имали у Прибоју, где је победу домаћих рукометаша над Радничким из Крагујевца од 23:20 посматрало 2500 гледалаца.

Резултати 2. кола:
Црвенка - Партизан 25:32
ПКБ - Југовић 29:22
Прибој - Раднички 23:20
Металопластика - Таркет 34:30
Планинка - Пролетер 33:21
Колубара - Нaисус 29:24
Динамо - Смедерево 32:36

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи