Инспектори ЕХФ обишли Вршац, Београд, Нови Сад и Ниш

Инспектори Европске рукометне федерације (ЕХФ) обишли су дворане у Вршцу, Беграду, Нишу и Новом Саду, у којима ће 2012. године бити игране утакмице Првенства Европе за рукометаше, и њихов први утисак је повољан.

На основу онога што су видели, чланови делегације ЕХФ су закључили да постоје сви услови да шампионат буде врхунски организован, јер има сасвим довољно времњна да се сви уочени недостаци исправе.

"Ово је прва инспекција и у Рукометном савезу Србије знају да треба да урадимо пуно посла. Ми не сумњамо да ће бити урађено све како би Шампионат био добро организован. Послаћемо један општи извештај и четири посебна, за сва четири града. Драго нам је да су се влада и све локалне власти укључиле у организацију и уверени смо да ћемо достићи висок ниво", рекао је члан Извршног комитета ЕХФ и председник Такмичарске комисије Јан Туик.

Моника Фликсендер из канцеларије ЕХФ рекла је да је заједнички циљ да Првенство Европе 2012. године буде најбоље организовано до сада.

"Ово је била добра прилика да се сагледају све ствари и да се дефинише шта је све неопходно да се уради до почетка Шампионата. Циљ нам је да буде најбољи до сада и верујем да ћемо успети у томе", рекла је Фликсендерова.

Генерални секретар Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић рекао је да је посета званичника ЕХФ била изузетно корисна, јер су добијене драгоцене информације.

"Састанци које смо одржали су изузетно значајни за нас, јер ћемо добити информацију шта је добро, шта не, и шта треба да исправимо. Очекујемо да добијемо извештај са свим недостацима које је инспекција уочила, како бисмо што пре почели да их отклањамо", рекао је Ђурковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи