Металопластика у финалу Челинџ купа!

Велики упсех шабачке Металопластике! Иако су у реваншу у Португалији претрпели пораз од Агаш Санташа (29:25), српски тим се пласирао у финале Челинџ купа. Прoтивник у борби за нови европски трофеј биће им шведска екипа Савехоф.

Рукометаши шабачког великана пласирали су се у финале Челенџ купа. У Португалу, у реваншу полуфинала, изгубили су од Агаш Санташа са подношљивом разликом од четири гола, 25:29.

Још један српски тим стекао је у суботу увече прилику да освоји Челенџ куп. Југовић из Каћа то је успео 2001. године, а ове сезоне у финалу ће играти и шабачка Металопластика.

Тријумфом у двомечу против португалског Агаш Санташа, екипа Славка Новаковића заказала је још један спектакл у својој хали "Зорка". Ривал у финалу, Шапчанима ће бити шведски Савехоф.

Најбољи играч двоструког шампиона Европе био је леви бек Милош Драгаш, који је постигао 10 погодака.

АГАШ САНТАШ - МЕТАЛОПЛАСТИКА 29:25 (укупно 50:54).

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 14. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи