Читај ми!

"Триколори" против Данске у финалу!

Рукометаши Француске пласирали су се у финале Европског првенства у Данској, пошто су са 30:27 савладали Шпанију. "Триколорима" ће у финалу противник домаћин Данска, која је у неизвесном мечу савладала Хрватску са 29:27.

Рукометна репрезентација Француске пласирала се у финале Европског првенства у Данској, пошто је у полуфиналу победила Шпанију са 30:27.

"Триколори" ће у недељном финалу играти са домаћином турнира, репрезентацијом Данске, која је у изузетно узбудљивом мечу савладала Хрватску са 29:27.

Француска ће пробати да освоји трећу континенталну титулу, пошто је била првак 2006. и 2010. године. "Триколори" су осим две европске титуле освајали и четири светска првенства (1995, 2001, 2009. и 2011) и два олимпијска злата, 2008. и 2012.

Французи су на Светском првенству 2013. елиминисани у четвртфиналу од Шпаније, али је данас ситуација била сасвим другачија.

Шпанци су били потпуно надиграни, а снажна одбрана Француза их је потпуно зауставила, а на голу је сјајно бранио Тијери Омејер.

"Фурија" је у другом полувремену успела да смањи предност, али ни у једном тренутку није успела да угрози вођство ривала.

Данска је у неизвесном мечу савладала Хрватску са 29:27 и пласирала се у недељно финале.

"Каубоји" су у првом полувремену приказали одличну игру и на одмор отишли са предношћу од 15:13.

Ипак, у наставку је Данска, праћена громогласним навијањем са трибина, успела да преокрене резултат и, највише захваљујући грешкама хрватских рукометаша, обезбедила меч за златно одличје.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 14. септембар 2024.
13° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи