Победа на старту најављује медаљу

Рукометашице Србије почињу битке на Светском првенству утакмицом против Јапана, која, како тврде из нашег табора, мора да се победи. Утакмица са Јапаном је увод у оно што нас очекује и даћемо све од себе у том дуелу. Имамо свој циљ и ништа не сме да нас поремети, рекао је селектор Бошковић.

Селектор репрезентације Србије Саша Бошковић рекао је да ће његове рукометашице дати све од себе да победом над Јапаном почну Светско првенство.

"Утакмица са Јапаном је увод у оно што нас очекује и даћемо све од себе у том дуелу. Имамо свој циљ и ништа не сме да нас поремети", рекао је Бошковић у Нишу.

Светско првенство у Србији почеће у петак, а домаћин ће се тог дана од 18.00 у хали Чаир састати са Јапаном.

"Атмосфера у репрезентацији је добра, радимо тренирамо и припремамо се за Светско првенство. Девојке су изванредне, јако сам задовољан како како су се показале на припремама", казао је српски селектор.

Леви бек репрезентације Србије Сања Дамњановић рекла је да су припреме "брзо пролетеле" и да једва чека почетак такмичења.

"Спремене смо за утакмице, тренирамо, на турниру у Врњачкој Бањи имали смо три битне провере. Увежбавамо напад, 5:1 одбрану. Јапан је заиста брза екипа, очекујем тешку утакмицу, али надам се да ћемо освојити бодове. То је прва утакмица, битно је како почнемо и желимо да одиграмо што боље", рекла је Сања Дамњановић.

Српске рукометашице играће се у Групи Б са селекцијама Алжира, Јапана, Кине, Данске и Бразила.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи