Читај ми!

РК Црвена звезда пред гашењем?!

Рукометни клуб Црвена звезда налази се пред гашењем, преоноси "Спорт". Црвено-беле већ дуже време муче финансијски проблеми за које очигледно нема ни разумевања ни решења.

Тешки дани за рукометни клуб Црвена звезда. Заправо, најтежи у богатој историји! Како сазнаје "Спорт", гаси се мушки рукометни клуб Црвена звезда! Упркос разноразним обећањима око помоћи, све је остало на причи. Изостала је обећана помоћ спонзора и донатора, па се клуб налази пред одустајањем од такмичења и гашењем.

И поред напора људи из клуба и разумевању руководиоца Супер лиге (пролонгиран рок за лиценцу до 3. септембра), после фудбалског, најтрофејнији клуб у спортској породици Црвене звезде у последњих 15 година, броји последње дане.

Међутим, други домаћи спортски лист, "Спортски журнал", доноси вест за срећнијим епилогом. Наиме, овај лист преноси да је одржан састанак руковдства рукометног клуба Црвена звезда, руководства СД Црвена звезда и челника домаћег рукометног такмичења, на ком је наводно постигнут договор да СД буде гарант дугова рукометног клуба и да клуб ипак настави да се такмичи у највишем рангу.

Остаје да се види које су информације биле ближе истини. 

Црвена звезда је, подсећања ради, прошле сезоне имала бројне проблеме. Упркос одузимању бодова због неизмирених дугова изабраници Ненада Перуничића су успели да изборе опстанак, иако су резултатски припадали врху суперлигашког друштва. По завршетку сезоне имали су обећања да ће до старта новог првенства све да дође на своје место. Међутим, дани су пролазили, а Звезда је и даље живела у неизвесности. 

Надамо се да ће рукометни челници али и спонтори имати слуха за некадашњег полуфиналисту Купа купова и једину екипу која од почетка такмичења никада није испала из елите.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи