Партизан у походу на Лигу шампиона

Рукометаши Партизана путују у Норвешку на квалификациони турнир за Лигу шампиона, а спортски директор црно-белих Александар Благојевић истакао је да је шампион Србије добио противнике по мери.

Партизан ће од 4. до 6. септембра у Бергену играти против домаћег Филингена и аустријског Брегенца. У Лигу шампиона ће се пласирати само победник групе.

"Норвежани су добили организацију овог турнира зато што од свих учесника имају најјачи коефицијент, а наш пласман у Лигу шампиона био би лепо изненађење", рекао је Благојевић.

Он је истакао да је стручни штаб добро припремио екипу и да црно-бели имају довољно информација о квалитету и игри противника и додао да рукометаши Партизана у Берген путују поптуно растерећени пошто се ради о веома младој екипи.

Тренер Партизана Саша Бошковић напоменуо је да ће његовим изабраницима посао бити отежан, пошто неће имати велику подршку са трибина, на коју су навикли у утакмицама домаћег првенства.

"Прошле сезоне Црвена звезда је играла у Лиги шампиона, а уколико бисмо ми то сада поновили, био био то још један велики успех српског клупског рукомета", нагласио је Бошковић, уз оцену да је тим Партизана јачи за годину заједничког играња и напретка талентованих играча.

Капитен и прекаљени чувар мреже Михајло Радосављвић својевремено је играо у дворани у Бергену и, како је рекао, црно-белима ће бити изузетно тешко да пруже добру партију у веома акустичној хали.

"Наш договор је да одиграмо маскимално мотивисано, а будући да нам амбиције не недостају, мислим да имамо велике шансе да се пласирамо у Лигу шампиона", закључио је Радосављевић.

Експедиција Партизана путује у Берген у среду, а повратак је у понедељак.

Црно-бели ће у првом колу играти против Филингена у петак од 19 часова. Сусрет са Брегенцом на програму је у суботу од 16 часова, док је у трећем колу шампион Србије слободан.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи