Читај ми!

Српске хероине у полуфиналу

Женска јуниорска репрезентација Србије остварила је историјски успех – пласман у полуфинале на Светском првенству у Чешкој. Фантастичном игром током свих 70 минута јуниорке су савладале Норвешку 25:22.

Женска јуниорска рукометна репрезентација Србије остварила је велики успех и пласирала се у полуфинале првенства света у Чешкој.

Србија је данас у Острави, у четвртфиналу, савладала Норвешку са 25:22 после продужетака, пошто је регуларан ток сусрета завршен нерешено 22:22 (11:12).

До великог тријумфа српске јуниорке су предводиле Тамара Георгијев са седам, Наталија Васић са пет и Ивана Пријовић са четири поготка, док је код Норвежанки најефикаснија била Лена Хајберг са пет голова.

Изабранице селектора Зорана Валдевита у борби за финале састаће се са победником меча између Шведске и Русије, који се игра вечерас од 20.15.

У другом полуфиналу играће Француска и Мађарска. Француска је данас у четвртфиналу савладала Јужну Кореју са 30:26 (14:13), а Мађарска Пољску са 29:27 (16:17).

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
22° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи