Рукометаши посетили Космет

Српски рукеметаши енргију за Олимпијске игре одлучили су да потраже на Космету, где су посетили Србе у северном делу Косовске Митровице. "Када смо у јануару играли на шампионату Европе у свим дворанама скандирало се 'Косово је Србија' и тако ће да буде сваки пут када изађемо на терен", поручио је капитен српских рукометаша Момир Илић.

Рукометни репрезентативци Србије и стручни штаб националног тима посетили су данас манастир Бањску на северу Косова и Метохије, а потом и северни део Косовске Митровице.

Рукометаше Србије, актуелне вицешампионе Европе дочекали су игуман манастира Данило, председник општине Звечан Драгиша Миловић и генерални секретар Рукометног савеза Косова и Метохије Синиша Лазић.

Репрезентативце су у центру северног дела Косовске Митровице окупили многобројни грађани, који су им зажелели све најбоље на Олимпијским играма у Лондону.

"Када смо у јануару играли на шампионату Европу у свим дворанама скандирало се 'Косово је Србија' и тако ће да буде сваки пут када изађемо на терен", поручио је капитен рукометаша Момир Илић.

Рукометаши Србије потпом су прошетали до моста на Ибру, а затим су се у локалним кафићима дружили са грађанима Косовске Митровице.

Рукометаши Србије припремају се на Копаонику за предстојеће Олимпијске игре у Лондону, где ће наступити у групи Б са Шпанијом, Хрватском, Мађарском, Данском и Јужном Корејом.

Олимпијске игре у Лондону одржавају се од 27. јула до 12. августа.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
20° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи