Читај ми!

Станић и Лекићева најбољи

Дарко Станић и Андреа Лекић изабрани за најбоље српске рукометаше у недавно завршеној сезони. Изабрана и идеална мушка постава, коју чине Станић, Никчевић, Илић, Ненадић, Вујин, Продановић и Стојковић.

Рукометашица мађарског Ђера Андреа Лекић и голман македонског Металурга Дарко Станић изабрани су данас за најбоље српске играче у минулој сезони, у традиционалној анкети специјализованог рукометног сајта "Балкан-хендбол".

Лекићева, званично четврта играчица света добила је 191 глас и убедљиво тријумфовала испред Маје Луковић из Црвене звезде (153) и Биљане Филиповић из француског Арвора (142).

Станић, најбољи голман Европског првенства у Србији добио је 143 гласа, испред Ивана Никчевића (Ваљадолид) и Момира Илића (Кил), који су добили по 130.

Изабрана је и идеална мушка постава у саставу: Станић, Никчевић, Илић, Петар Ненадић, Марко Вујин, Рајко Продановић и Растко Стојковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
15° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи