Читај ми!

Партизан освојио титулу

Рукометаши Партизана су два кола пре краја првенства освојили титулу у шампионату Србије пошто су у Београду савладали Војводину са 33:24 (16:15). Екипа Партизана је ове сезоне освојила три трофеја - Супер куп, Куп Србије и титулу у шампионату.

Утакмица са Војводином је одиграна у спортском центру "Вождовац" на Бањици пред око 3.000 навијача. Најефикаснији у победничком тиму били су Ненад Максић са седам и Богдан Радивојевић и Немања Илић са по шест голова. У екипи Војводине Милош Милошевић је постига шест, а Стева Попов четири гола.

Тренер Партизана Александар Брковић честитао је својим играчима титулу, а навијачима се захвалио што су направили величанствену атмосферу на Бањици.

"Пресрећан сам што смо освојили три трофеја и желим да наставим и следеће сезоне низ титула", рекао је Брковић после меча. Он је додао да у наредна два кола очекује да његова екипа победи Колубару и Црвену звезду и покаже да је најбоља, јер је ове сезоне изгубила бодове само на утакмици у Нишу.

Тренер Војводине Ђорђе Ћирковић честитао је Партизану на победи. "Ми данас нисмо могли да париамо Партизану. Ја ћу моћи мирно да спавам, јер Војводина није правила шампионску екипу за ову сезону', рекао је Ћирковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
15° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи