Читај ми!

"Орлови" извукли бод

Рукометаши Србије успели да извуку нерешен резултат против Пољске, иако су у последњем минуту губили са два гола разлике. Дарко Станић блистао у неколико последњих напада, Никчевић постигао одлучујући гол, неколико секунди пре краја меча. "Орлови" задржали шансе да се пласирају на Олимпијске игре, у недељу меч са Алжиром.

Мушка рукометна репрезентација Србије одиграла је данас против Пољске нерешено 25:25 (14:15) у утакмици другог кола олимпијског квалификационог турнира у Аликантеу. Овим ремијем Србија је сачувала теоретске шансе за освајање једног од прва два места која воде на Игре у Лондону.

Изабраници Веселина Вуковића јуче су доживели пораз од Шпаније, док је Пољска у првом колу савладала Алжир.

Селекција Србије у већем делу данашњег меча није личила на тим који је почетком године играо у финалу првенства Европе, али је у завршници голом Ивана Никчевића пет секунди пре краја успела да дође до ремија.

Чинило се да су Пољаци "преломили" меч 10-ак минута пре краја, када су у тиму Србије искључени прво Бељански, па Манојловић.

Пољска је у том периоду дошла до вођства од 23:21, а затим је сигурном игром чувала капитал до пред крај утакмице, када је Србија коначано искористила предност играча више.

У првом полувремену репрезентативци Србије су такође константно морали да "јуре" предност ривала, а неколико пута Пољаци су постигли голове са играчем мање на терену.

Рукометаши Србије сутра ће од 17.30 у последњем колу играти против репрезентације Алжира.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи