Звездина катастрофа у Загребу

Рукометаши Црвене звезде примили су 50 голова на мечу у гостима против Загреба. Тим из хрватске престонице у заосталом мечу регионалне СЕХА лиге тријумфовао је резултатом 50:25. Звездини голмани одбранили су укупно девет шутoва.

Црвена звезда се прoписно осрамотила на заосталом мечу СЕХА лиге у Загребу, где је поражена резултатом 50:25.

Не зна се да ли је горе што су црвено-бели примили невероватних 50 голова, или што је разлика била 25 голова. Колика је била доминација Загрепчана најбоље говори чињеница да су Звездини голмани Тибор Иванишевић и Аца Томић одбранили су укупно девет шутева

Оправдање донекле може да се нађе у чињеници да су црвено-бели наступали без неколико стандардних првотимаца који су чувани за изазове у домаћем првенству, али ни то не може бити алиби за овакву катастрофу.

Иначе, за Загрепчане је заиграо и Ивано Балић, коме је то био први меч после Европског првенства. Ивано је једном само шутирао на Звездин гол и, наравно, погодио.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи