Читај ми!

Андреа Лекић четврта у свету

Капитен репрезентације Србије Андреа Лекић заузела је четврто место у избору за најбољу рукометашицу света у 2011. години, у гласању које је организовала међународна федерација тог спорта.

За најбољу рукометашицу света проглашена је саиграчица Лекићеве у екипи мађарског Ђера, Норвежанка Хеиди Локе, са 28 одсто гласова, док је Српкиња добила 18 одсто.

 

Друго место заузела је Францускиња Алисон Пино, треће такође Норвежанка и играчица Ђера Катрин Лунде Харалдсен, а пето Хрватица Андреа Пенезић.

Андреа Лекић је рекла да није разочарана четвртим местом јер "њено време и време српског рукомета тек долази".

"Добила сам велику подршку током избора. Трудићу се да наставим да оправдам поверење које сам добила. Хеиди Локе је заслужено понела титулу најбоље, а наш клуб је поносан што има три од пет најбољих играчица света", казала је Андреа Лекић.

 

За најбољег рукометаша у избору ИХФ проглашен је Данац Микел Хансен, други је чешки играч Филип Јиха, док су преостала три места заузели Французи Никола Карабатић, Лик Абало и Тјери Омеје.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи