Партизан домаћин меморијала Драган Ранковић

Рукометни клуб Партизан организоваће овог викенда четврти меморијални турнир "Драган Ранковић" на којем ће поред црно-белих учествовати хрватски Нексе, румунски Ресице и словеначки Превент.

"И ове године сећање не бледи на све оно што је Драган Ранковић урадио за наш рукомет. У годинама када је водио клуб и био први човек Рукометног савеза Југославије остварио је сјајне резултате", казао је председник Партизана Велимир Марјановић на данашњој конференцији за новинаре у Београду.

Он је истакао да је дугорочни циљ Партизана константно играње у европској Лиги шампиона.

"Имамо одличну екипу, живимо као породица и верујем да ћемо на крају године опет бити прва екипа у Србији. Ове године нам није императив улазак у Лигу шампиона, али верујем да ћемо 2010. и касније бити стални учесници Лиге шампиона", поручио је Марјановић.

Генерални директор Партизана Александар Благојевић додао да ће клуб увек бити захвалан Драгану Ранковићу, који је црно-беле увео из друге у прву лигу, а затим био један од најзаслужнијих за освајање титула првака Југославије.

Повратник у Партизан из Данске, голман Страхиња Милић, рекао је да му је драго што ће опет играти у клубу у којем је почео каријеру. 

"Ја сам стари-нови играч. Веома сам срећан што сам се вратио у Партизан. У Данској сам доживео много лоших ствари. Када сам отишао, мислио сам да сам направио добар потез, али сада видим да је то било погрешно. Ево ме опет у мом клубу и верујем да ћу се брзо опоравити од повреде и стати међу стативе", навео је Милић.

Турнир се игра у Спортском центру Бањица, а у суботу се у полуфиналу састају Партизан и Превент, као и Нексе-Ресице. Финале и утакмица за треће место су у недељу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи