Читај ми!

Опрезно, али на победу

Тренер рукометног клуба Партизан Александар Брковић изјавио је уочи вечитог дербија да је оптимиста и да ће његов тим ићи на победу.Утакмица 18. кола националног првенства Србије у рукомету Партизан - Звезда игра се у суботу од 18 часова на Бањици.

"Без обзира на стање на табели, дерби је утакмица специфичног карактера, не обазиремо се на информације које долазе из другог табора, оптимиста сам и желимо да забележимо прву победу у 2012 години", рекао је Брковић на конференцији за новинаре у клубу спортиста на Партизановом стадиону.

Брковић је додао да очекује бољу игру свог тима, посебно у одбрани, у односу на претходну утакмицу у Лазаревцу, као и да његов тим у наставку очекује згуснут распоред , због обавеза у Лиги шампиона.

Опрезан пред предстојећи дуел је и репрезентативац Србије и члан црно-белих Милош Костадиновић.

"Дерби носи посебну драж. Знамо да је Звезда остала без свих појачања али, дерби је дерби. Морамо да поправимо игру и позвао бих све навијаче да дођу у што већем броју, рекао је Костадиновић.

Према речима генералног секретара Предрага Јушковића, не очекује се долазак већег броја навијача на дерби.

"Имамо информације да ће доћи 200 навијача "Црвене Звезде". Претпостављам да ће поред љубитеља рукомета утакмици присустовати и група навијача "забрањени", који су нас бодрили у Лазаревцу, рекао је Јушковић.

Утакмица 18. кола националног првенства Србије у рукомету Партизан - Звезда игра се у суботу од 18 часова на Бањици.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи