Гобац: Србија није боља

Радије бих победио Србију у оној утакмици, него да сам у финалу освојио медаљу против било које репрезентације. На неутралном терену не бисмо изгубили, нажалост, не побеђује увек бољи, рекао је потпредседник Рукометног савеза Хрватске по окончању ЕП у Србији. Он је додао да би хрватски навиjачи изгинули да су којим случајем кренули за Београд.

Потпредседник Рукометног савеза Хрватске Зоран Гобац изјавио је да би хрватски навијачи изгинули да су дошли на полуфиналну утакмицу Европског првенства са Србијом у Београду.

"Имали смо састанак с ЕХФ-ом и Рукометним савезом Србије и договорено је да сви који имају улазнице морају да уђу у дворану. Жао нам је што наши навијачи нису могли да прођу преко границе, али ми нисмо државна безбедност или полиција. Уосталом, мени је драго што наша деца нису прешла границу, јер би неки и изгинули тамо", рекао је Гобац на конференцији за новинаре.

Он је додао да је задовољан учинком хрватске репрезентације на недавно завршеном ЕП, где су "каубоји" освојили бронзану медаљу.

"Радије бих победио Србију у оној утакмици, него да сам у финалу освојио медаљу против било које репрезентације. На неутралном терену не бисмо изгубили, нажалост, не побеђује увек бољи", рекао је Гобац.

Он је додао да би хрватски рукометаши сигурно напустили терен да је уместо Жарка Шешума са трибина погођен Ивано Балић и да би то био "крај најружнијег шампионата на којем су сви поклекли пред резултатом".

Гобац је оптужио хрватске новинаре да су реметили идиличне односе у екипи и покушали да посвађају Савез са навијачима.

„Зашто Славену Билићу не састављате тим?! Зато што тамо менаџери плаћају новинаре. Тога овде нема. Имате доста времена да изабарете састав за Лондон, али не заборавите да тамо може да се пријави 14, а не 16 играча", поручио је новинарима Гобац и додао да ће им Савез омогућити да упишу школу за тренере.

Број коментара 59

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи