Читај ми!

Хтео злато за страдале у рату

Живео сам за прво место овде у Србији. Живео сам за то да се овде свира "Лијепа наша". То би био поклон за све који су патили у рату, рекао је селектор хрватских рукометаша Славко Голужа по повратку у домовину.

Хрватска се из Србије враћа са медаљом, додуше не златном, којој су се надали, већ утешном, бронзаном. У хрватским медијима се резултат репрезентације оцењује на различите начине, од успеха до катастрофе, али изгледа да још нису преболели пораз од Србије у полуфиналу.

Селектор Хрватске Славко Голужа задовољан је игром својих изабраника за које је рекао да су на турниру оставили последњи атом снаге.

Он је додао да му је жао што његови момци нису освојили злато, јер би интонирање химне Лијепа наша био поклон за настрадале у рату.

„Живео сам за прво место овде у Србији. Живео сам за то да се овде свира Лијепа наша. То би био поклон за све који су патили у рату, за све оне који су страдали у рату и зато ми је било стало да узмемо злато у Београду. То нам је био циљ", признаје Голужа.

Хрватски селектор демантовао је и све наводе да је био у свађи са појединим репрезентативцима.

Репрезентација Хрватске вратила се у Загреб око један час иза поноћи, а рукометаше је дочекало неколико десетина навијача са транспарентом: „Хероји".

Број коментара 69

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи