Читај ми!

Голужа: Моји играчи најбољи на свету

Славко Голужа после победе над Шпанијом у мечу за треће место на Европском првенству изјавио је да су његови играчи најбољи на свету и да им "скида капу".

Селектор рукометне репрезентације Хрватске Славко Голужа био је презадовољан после победе над Шпанијом и освојене бронзане медаљу на првенству Европе, истакавши да су његови играчи "најбољи на свету".

"Капа дола момцима, било је тешко припремиити се за овакву утакмице, извукли су последње атоме снаге. Мислим да смо играли добро на ЕП, али нисмо имали среће да стигнемо у финале. Побеђивали или губили, они су замене најбољи на свету, рекао је Голужа после меча. Он је додао да није било лако пронаћи снагу и мотив у утакмици за треће место, јер је екипа желела да игра финале.

Пивотмен екипе Хрватске Игор Вори чештитао је противнику, али и саиграчима.

"Након свега што смо прошли, припреме, утакмица са Србијом у којој смо се псхички испразнили, нисам веровао да ћемо се подићи. Међутим, овај пут смо показалаи да смо добар тим и да имамо сјајну атмосферу у екипи, рекао је Вори.

Најбољи десни бек првенства Марко Копљар такође је навео постојаност тима у деликатној ситуацији.

"Успели смо да се вратимо после пораза у полуфиналу. Није било лако, али сам задовољан освајањем медеље", рекао је Копљар.

Шпански селектор Валеро Ривера оценио је да је његов тим одиграо најгори меч на шампионату у Србији.

"Нисмо победили, нажалост, али морамо да дигенмо главу и кренемо даље. Био је ово тежак меч, недељу дана пошто смо их победилиу групи, морали смо опет да играмо. Овај пут су били бољи, а ми смо одиграли најгори меч на првенству. Жао ми је што нсимо успели да се оправимо за овако важну утакмицу", рекао је Ривера.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи