Тим снова

Заштићени су као бели медведи. Они не бораве у Олимпијском селу већ уживају у хотелу са седам звездица

Рече Зоза да је у писању и по броју ових текстова супериоран у односу на мене као амерички кошаркашки тим наспрам осталих екипа на овом турниру.

Додао је још да би Американце могли да победе само Аргентина и Литванија, и то заједно и под условом да сваки тим одигра по полувреме. И потпуно је у праву.

"Пангу" хотел, који је врло близу Олимпијског комплекса у Пекингу, припада категорији оних са чак седам звездица. Чувени богаташ Бил Гејтс је закупио три спрата овог хотела да би на миру могао да се одмара у паузама олимпијских такмичења. Питање је само шта ради у толиким собама.

Просечна цена по апартману је око хиљаду долара. Али уколико желите апартман са стакленим плафоном, где до миље воље можете гледати звездано небо, под условом да се оно уопште види од овог смога и влаге, морате платити 18.000 долара за ноћ. Не знам да ли је доручак урачунат у ту цену.

И "дрим тим" је у том хотелу. Они су увек повлашћени у односу на остале спортисте. Овога пута боравак у "Пангу" обезбедио је и донедавно први тенисер света Роџер Федерер.

Амерички кошаркаши су највеће звезде ових игара. Прати их велико обезбеђење и за новинаре- обичне смртнике, они су недодирљива мета. Оне "велике" телевизије, која плате "велике" паре имају могућност и да наруче интервјуе после утакмица "дрим тима", али је питање да ли ће им се неко од највећих звезда овога састава уопште и појавити. Брајант, Џејмс и Ентони ретко излазе и на званичне конференције за медије.

Остали се често одазову позивима. Најприступачнији су Карлос Бузер, Крис Пол као и ветеран Џејсон Кид. Само треба имати времена и бити стрпљив, те сачекати НБА играче да се полако довуку из своје свлачионице.

Они су највеће спортске звезде ових игара, најпопуларнији су у Пекингу. Од дресова оних који наступају на овим играма најпродаванији је онај са бројем 10 на леђима поред кога стоји презиме Брајант. Јао Минг и ЛеБрон Џејмс су међу првих десет, а Коби је ипак број један.

А блогове више нико ни не броји. Прошао сам као Аустралија против САД.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара