Ћирковићева и Мемић најбољи боксери првенства Србије

Сара Ћирковић (Обилић Зворник) и Алмир Мемић (БК Миx) најбољи су боксери појединачног шампионата Србије, који је одржан у Спортском центру Жарково, уз учешће 137 такмичара из 57 клубова.

Сара Ћирковић је у финалу категорије до 54 килограма савладала Кристину Марковић, а Алмир Мемић је у категорији до 75 килограма био бољи од Данијела Филиповића из Лознице.

Велики повратак остварила је Јелена Јанићијевић, прва српска боксерка са европском медаљом, која је у финалу категорије до 63 кг савладала актуелну европску шампионку Кристину Кулухову.

Пехар за најбољег техничара однео је Назиф Сејди, који је убедљивим резултатом 5:0 савладао Радована Глигића (БК Вождовац).

Награда за најбољи мушки пар припала је Ахмеду Маврићу (БК Нови Пазар) и Андрији Бурсаћу (БК Црвена звезда), који су укрстили рукавице у мечу до 80 кг. Победу је однео Маврић једногласном одлуком судија.

За најбољу техничарку изабрана је Наталија Шадрина (БК Обилић), која је у мечу до 57 кг савладала Сању Марковић (БК Наиссус) након прекида у другој рунди.

Пехар за најборбенији женски пар је припао Милени Матовић (БК Железник) и Анастасији Лукајић (БК Обилић). Њих две су одмериле снаге у мечу до 70кг, а победу је однела Милена Матовић након једногласне одлуке судија.

БК Обилић (Зворник) је проглашен за најбољи клуб у укупном пласману. За најбољи клуб у мушкој конкуренцији је проглашен БК Нови Пазар, док је најбољи тим у женској БК Обилић из Зворника.

уторак, 17. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи