Читај ми!

Нова династија је рођена - Канзас Сити чифси победници Супербоула 58

Канзас Сити чифси освојили су 58. издање Супербоула, савладавши Сан Франциско фортинајнерсе након продужетка резултатом 25:22.

Нова династија је рођена - Канзас Сити чифси победници Супербоула 58 Нова династија је рођена - Канзас Сити чифси победници Супербоула 58

Чифси су на тај начин освојили другу узастопну титулу, а у претходних пет година подизали су Ломбардијев трофеј чак три пута.

По трећи пут у каријери Патрик Махомс је проглашен најкориснијим играчем Супербоула, након што је још једном доказао да је легитимни наследник легендарног Тома Брејдија.

Укупно је сакупио 399 јарди уз два бачена тачдауна и једно пресечено додавање и предводио победнички драјв у продужетку.

Фортинајнерси су водили током већег дела меча и два пута били у ситуацији да одбраном дођу до прве титуле након тридесет година, али дефанзивни део екипе није имао решење за напад Чифса.

Није Фортинајнерсима помогло ни 160 комбинованих јарди расположеног Кристијана Мекефрија, уз солидну партију квотербека Брока Пардија који је показао да може бити дугогодишње решење за екипу из Калифорније.

По завршетку утакмице, Махомс је изјавио да мисија његове екипе још увек није завршена.

"Ово је сада династија, још увек нисмо завршили посао", поручио је Махомс.

Чифси су овом победом дошли до четвртог Ломбардијевог трофеја у историји франшизе.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво