Обама због Србије био под стресом: Учинили су ме нервозним, Јокић је "звер"

Бивши председник САД Барак Обама испричао је своје утиске са култног меча полуфинала Олимпијских игара Србије и САД, истичући да му гледање тог дуела није било лагодно.

Први председник у историји САД афро-америчког порекла је познат као велики фан кошарке, стога је идеалан гост за бројне емисије и подкасте везане за тај спорт.

Приликом гостовања у подкасту "Young man and the three", упитан је о дуелу Србије и САД у полуфиналу Олимпијских игара у Паризу.

"Србија ме учинила нервозним. И тренера Кера сигурно. Гледајте, Јокић је звер. Он је и паметан и ефикасан и велики је. Има преглед игре као Лери Бирд или Арвидас Сабонис. Има невероватну меку руку. Ту су били и други момци, који су сјајно погађали са дистанце“, рекао је први човек Америке од 2009. до 2017. године.

Чак га је забринула могућност пораза САД.

"Нисам мислио да ћемо изгубити, али сам видео да постоји могућност за то. Посебно када је било 15 разлике у трећој четвртини. Било је стресно, а рецимо тек негде на два минута пре краја сам знао да ћемо да победимо“.

Пресудне потезе има је Џоел Ембид, према његовом мишљењу.

"Ембид је одиграо веома добро. Нашао је неку додатну мотивацију када је ту Јокић. Ентони Дејвис је одличан, али не може да се носи са Јокићем. Све се добро завршило“, закључио је Обама.

понедељак, 28. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи