Читај ми!

Мицић добар у победи Шарлота, Јута изненадила Далас

Кошаркаши Шарлота надиграли су Мемфис са 119:94 на гостовању, а свој допринос победи дао је и српски репрезентативац Василији Мицић који је у игри провео 20 минута. Занимљиво да су и у осталим синоћним припремним мечевима славиле гостујуће екипе, а Јута је са 107:102 надиграла Далас за који је прву утакмицу одиграо Клеј Томпсон.

Тим Шарлотас је од самог старта преузео иницијативу и већ у првој червртини обезбедио двоцифрену предност коју је потом одржавао до коначне победе.

Српски плеј Василије Мицић је био стартер у мечу и на терену је провео 20 минута и за то време уписао по четири поена и асистенције организујући добре акције свог тима.

Хорнетсе су поентерски предводили Брендон Милер са 22 и Тре Мен са 19 постигнутих поена, а ретервисти Тиђане Салун и Муса Дијабате у финишу меча преузели иницијативу и обезбедили 25 поена предности за убедљиву победу Шарлота.

Својеврсно изненађење приредила је и Јута надигравши Далас упркос томе што су у тиму и на свом терену имали и Клеја Томпсона.

Након уједначеног старта, предност Џезера је константо расла, до максималних +20. Мавси, који су били без повређеног Луке Дончића у саставу, су у самом финишу пробали да уведу утакмицу у неизвесну завршницу, али нису успели да начине преокрет.

Победнички тим је у ефикасности предводио Лаури Марканен са 26, а Џон Колинс и Кијонте Џорџ додали су по 14 постигнутих поена.

У Даласу најефикаснији је био Данијел Гефорд са 15, а Клеј је за 18 минута на паркету постигао 10 поена.

Синоћни припремни НБА мечеви: 

Кливленд – Индијана 117:129

Далас – Јута 102:107

Мемфис – Шарлот 94:119

Милвоки – ЛА Лејкерс 102:107

Оклахома – Њу Зиланд 117:89

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи