Хорнетси отпустили Вашингтона, ближи се повратак у Партизан

Челници Шарлот хорнетса отпустили су Двејна Вашингтона. Уколико амерички кошаркаш не добије понуду другог НБА клуба у року од 48 часова, вратиће се у Партизан. 

Хорнетси отпустили Вашингтона, ближи се повратак у Партизан Хорнетси отпустили Вашингтона, ближи се повратак у Партизан

Након што је у дресу Хорнетса на две припремне утакмице одиграо 19 минута и постигао 12 поена, Двејн Вашингтон је отпуштен, саопштила је франшиза из Шарлота.

По правилима НБА лиге, Вашингтон мора да сачека 48 сати за евентуалну другу понуду клуба из НБА лиге.

Уколико се то не догоди, поново ће задужити дрес Партизана, а коначан расплет ситуације биће познат у петак.

Момак рођен у Франкфурту летос је постао нови члан Партизана, али је почетком октобра добио дозволу клуба да отпутује у Сједињене Државе јер је ненадано постао део великог НБА трејда у чијем је епицентру прелазак Карла Ентонија Таунса из Минесоте у Њујорк.

Вашингтон је био потребан Никсима како би се попуниле све потребне плате у "селери кепу" јер тако налажу правила НБА лиге. Пошто је прошле сезоне већ потписивао двосмерне уговоре са екипом из Њујорка, постао је иделан кандидат за тај посао.

Чим је стигао из Београда, Никси су Вашингтона проследити у Шарлот хорнетсе, којима је такође био неопходан играч за реализацију трејда, у који су и сами укључени.

Жељко Обрадовић је на неколико недеља остао без америчког бека, али су црно-бели захваљујући Вашингтоновој авантури непланирано добили значајну финансијску компензацију.

среда, 09. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи