Бараћ: Нисмо нашли решење за чврсту игру Игокее

Тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ изјавио је да је његов тим заслужено поражен од Игокее у шестом колу регионалне АБА лиге.

Мега је у Београду поражена од Игокее 73:64.

"Сасвим заслужена победа Игокее. Честитао бих им на веома доброј утакмици. Отприлике смо знали шта нас очекује у смислу њихове чврстине, начина на који играју и како ће желети да нам се супротставе. Нисмо успели да пронађемо решење за њихову чврстину. Били су у контакту током читаве утакмице, онеспособљавали нас када је организација игре у питању и то је нешто на чему треба да радимо", рекао је Бараћ, пренео је званични сајт клуба.

Додао је да његова екипа није успела да реши проблеме у организацији игре.

"Покушали смо и са три плејмејкера да пробамо да заиграмо нешто организованије, течније, да се лопта више креће у нападу, али ништа нам у том делу није полазило за руком и резултат је такав какав јесте", додао је тренер Меге. 

Изјавио је да се из сваког пораза нешто може научити.

"Испред нас је још много рада, из сваког пораза има много тога да се научи, посебно када је тим овако млад и неискусан. Треба да се вратимо у салу, да исправимо своје недостатке и да се трудимо да будемо бољи у будућности. Што се тиче Игокее, то је добро организован и вођен клуб, исто тако и том, то су показали и данас. Желим им све најбоље у АБА лиги и ФИБА Лиги шампиона", навео је Бараћ.

Кошаркаши Меге ће у наредном, седмом колу АБА лиге 3. новембра гостовати екипи Будућности.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи