Читај ми!

Саопштење Партизана: Вређање појединаца и колектива смета клубу

Кошаркашки клуб Партизан се огласио саопштењем после дешавања на припремном мечу са Паризом.

Током припремног меча Партизана и Париза у Хали три Београдској сајма, игра је морала да буде прекинута због неприкладног скандирања навијача црно-белих.

Клуб се тим поводом огласио саопштењем, које преносимо у целости:

"Јутро након завршетка турнира под називом НИС Опен Ер на којем су учешће узели Париз, АЕК и наш клуб, чланови стручног штаба и играчи Партизана се овим путем обраћају јавности са жељом да истакну неколико важних ствари:

На првом месту, велика захвалност нашим спортаким пријатељима, екипама АЕК-а и Париза које су дошле у Београд и узеле учешће на нашем турниру. Искрено се надамо да су уживали у Београду и желимо им много успеха у сезони која је пред нама.

Навијачима Партизана неизмерно хвала на верности, бројности и невероватној подршци коју осећамо не само током утакмица, већ и ван терена, на улици, у ресторанима, позориштима, биоскопима, тржним центрима...буквално на сваком месту у Београду и шире.

Истовремено, овим путем скрећемо пажњу на ствари које стручном штабу и играчима Партизана веома сметају. Ради се о вређањима сваке врсте, упућених са наших трибина према појединцима или колективима. Такво понашање и слика коју шаљемо о нама вређајући друге је управо оно против чега се боримо. Желимо да будемо пример другима, да сваког противника дочекамо са поштовањем и испратимо аплаузом.

Ефекат који публика изазива вређањем појединаца и других тимова је јако негативан, како за играче, тако и за чланове стручног штаба. Таквим чињењем са трибина, склања се фокус са игре и онога што најбоље умемо за радимо и због чега смо се окупили, а то је играње кошарке за наш Партизан.

Помозите нам тако што ћете сву концентрацију усмерити на подршку тиму и песме којима ћете исказивати љубав према Партизану, без вређања било кога или било каквих других неспортских испада.

Снага Партизана је одувек била у томе да играчи и навијачи побеђују заједно! Да бисмо до победа лакше дошли, неопходно је да сви у сваком тренутку усмеримо сву енергију на кошарку и љубав Партизану", пише у саопштењу.

уторак, 17. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи