КК Партизан најавио нови спектакл под отвореним небом

Кошаркашки клуб Партизан угостиће АЕК и Париз на припремном турниру који ће бити одигран од 13. до 15. септембра на отвореним теренима на Калемегдану.

Фотографије и видео-снимци са београдског Ташмајдана, где је Партизан прошлог лета дочекао шпанску Фуенлабраду под отвореним небом, обишли су Европу и свет, а сада црно-бели спремају нови спектакл.

Потпуно реконструисан тим за предстојећу сезону представљен је на несвакидашњем догађају под називом "Црно-бела симфонија", а прилику да га први пут виде на делу имаће навијачи Партизана такође у јединственом и необичном амбијенту.

Екипа Жељка Обрадовића угостиће дебитанта у Евролиги Париз и грчки АЕК на отвореним теренима на Калемегдану. Клуб ће накнадно објавити сатницу и распоред утакмица.

После турнира у Београду, Партизан ће одиграти још само два припремна меча пред почетак нове сезоне - на турниру у Атини 20. и 21. септембра, такође под отвореним небом. Учествоваће домаћин Панатинаикос, Ефес и Макаби. 

Црно-бели су припреме за нову сезону започели 20. августа у Београду. У прва два меча иза затворених врата убедљиво су победили Игокеу и руски Јенисеј. Тренутно се налазе на Сицилији, где ће од понедељка учествовати на још једном припремном турниру.

Партизан ће сезону у АБА лиги отворити 25. септембра, када ће у Београду бити домаћин чачанском Борцу.

субота, 07. септембар 2024.
25° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару