Читај ми!

Мелоун: Даћемо све за одбрану титуле

Тренер кошаркаша Денвера Мајк Мелоун изјавио је да верује да његов тим може да одбрани титулу у НБА лиги и истакао да Нагетси морају да прикажу бољу игру у наредној утакмици против Минесоте, преноси америчка телевизија И-Ес-Пи-Ен.

Кошаркаши Денвера, који су актуелни шампиони НБА лиге, поражени су јуче на свом терену од екипе Минесоте 106:99 у првој утакмици полуфинала плеј-офа Запада.

"Морамо да урадимо добар посао, наши стартери посебно. Морамо од почетка да будемо спремни на бољи посао. Шта чекамо? Сада смо на 0:1, шта чекамо?", упозорио је Мелоун своје играче уочи другог меча са Минесотом.

Денвер је у првом колу плеј-офа Запада био бољи од Лос Анђелес Лејкерса серијом 4:1 у победама. Минесота је у првом колу плеј-офа Запада била боља од Финикса 4:0 у победама.

"Причао сам играчима како смо у пет мечева са Лејкерсима били у заостатку у свакој првој четвртини. Тако да, ако ме питате да ли верујем да су момци спремни све да дају за одбрану титуле, одговор је: Да, верујем. Али у неком моменту, морате да престанете да радите исте ствари", рекао је Мелоун.

Други меч полуфинала плеј-офа Запада између Денвера и Минесоте биће одигран у уторак ујутру у четири сата по централноевропском времену. Серија се игра на четири победе.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара