Читај ми!

Обрадовић: Морамо да будемо на нивоу ако желимо да прођемо у финале АБА лиге

Кошаркаши Партизана воде 1:0 у полуфиналној серији, која се игра на две победе. Црно-бели су у првој утакмици, која је одиграна 30. априла у Београду, победили подгорички клуб резултатом 78:67. Тренер црно-белих Жељко Обрадовић нагласио је да екипа мора да да максимално сконцентрисано уђе у овај дуел ако жели да победи.

Кошаркаши Партизана су допутовали у Подгорицу, а друга утакмица је на програму сутра од 18 сати.

“Квалитети обе екипе су познати. Свесни смо да морамо бити на нивоу ако мислимо да добро одиграмо овај меч и да прођемо у велико финале”, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић уочи друге утакмице полуфинала плеј-офа регионалне АБА лиге против екипе Будућности.

"Наравно, неће бити лако, неуобичајено је то што смо имали велики број дана између прве и друге утакмице. Надам се да је екипа спремна, да ћемо пробати да дамо све од себе и да ћемо одиграти што бољу утакмицу", рекао је Обрадовић.

Плејмејкер Партизана Алекса Аврамовић изјавио је да његов тим очекује захтеван меч у Подгорици.

"Очекује нас пуна хала, и самим тим можемо очекивати комплексан меч. С обзиром да смо у прошлости играли са њима плеј-оф утакмице, које су биле тесне и чврсте, можемо рећи да се познајемо одлично. Идемо тамо да победимо, да одиграмо најбољу могућу одбрану и да играмо добар напад. Да се вратимо кући, Боже здравља, са победом", нагласио је Аврамовић.

Евентуална мајсторица на програму је 10. маја у Београду. У другом полуфиналу плеј-офа АБА лиге играју Црвена звезда и Мега. Звезда је у првој утакмици победила 103:73, а други меч је на програму у уторак од 20 часова.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара