Читај ми!

Јокић наставио сјајну серију игара и одвео Денвер у полуфинале

Српски центар Никола Јокић је новим двоструким двоцифреним учинком допринео да Денвер надигра Лејкерсе са 108:106 у петом мечу првог дела плеј-офа на Западу и са укупним резултатом 4:1 у победама пласира се у други део плеј-офа. У полуфиналу Денвер ће играти против Минесоте, која је у серији без пораза елиминисала Финикс.

Тим Денвера је у врло неизвесној утакмици на свом терену успео да надигра Лејкерсе и избори пласман у полуфинале, а играч одлуке је био Џамал Мари, који је четири секунде пре краја постигао кош за победу.

Српски центар Никола Јокић је наставио серију сјајних игара и са новим дабл-дабл учинком дао драгоцен допринос победи. Убацио је 25 поена уз 20 скокова, а недостајала му је само једна асистенција да оствари трипл-дабл.

И са тим учинком је био тек четврти стрелац на мечу, а Денвер је победу ипак извојевао тимском игром.

Џамал Мари је био најефикаснији играч утакмице са 32 постигнута поена, уз седам скокова, а одлични Мајкл Портер је додао 26 поена уз четири асистенције.

На другој страни Леброн Џејмс је постигао 30 поена и имао 11 асистенција, а недостајао му је један скок за трипл-дабл.

Лејкерси су одлично ушли у меч и у врло изједначеном дуелу запретили да дођу и до друге победе на гостовању.

Екипе су се током целог меча смењивале у вођству, а најдраматичније је било у последњој четвртини, када су се из напада у напад екипе смењивале у вођству, па се ушло у крајње неизвесну завршницу коју је Џамал Мари поготком одлуке претворио у победу која их води у полуфинале.

У полуфиналу Денвер ће играти против Минесоте, која је надиграла Финикс сансе и са 4:0 у победама прва се пласирала у полуфинале Западне конференције.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара