Читај ми!

Брејк Денвера у Лос Анђелесу – Нагетси на победу до друге рунде плеј-офа

Кошаркаши Денвер нагетса победили су у Лос Анђелесу Лејкерсе са 112:105 у трећем мечу прве рунде плеј-офа НБА лиге. Николи Јокићу је по ко зна који пут у каријери недостајала једна асистенција да упише трипл-дабл.

Денвер нагетси воде са 3:0 у серији против Лејкерса и на победу су далеко од друге рунде плеј-офа. Екипа Дарвина Хама поново је прокоцкала двоцифрену предност.

На свом паркету, Лејкерси су водили константно током првог полувремена, имали су 12 поена предности, а онда су по рецепту из прва два меча то и прокоцкали.

Две екипе су биле више него изједначене по свим статистичким категоријама, али су по домаћина били кобни промашаји отворених тројки и изостанак Д'Анџела Расела. 

Ерон Гордон био је најефикаснији у редовима Денвера са 29 поена уз 15 скокова, Јокић је био на ивици трипл-дабла са 24 поена уз 15 скокова и девет асистенција.

Џамал Мари и Мајкл Портер убацили су 22, односно 20 поена, што значи да су четири кошаркаша из стартне петорке Нагетса комбиновано постигла 95 поена.

У екипи Лејкерса, Ентони Дејвис постигао је 33 поена уз 15 скокова, Леброн Џејмс је био други по ефикасности са 26 поена, док је завидан поентерски учинак имао и Остин Ривс са 22.

Трагичар Лејкерса у овом, као и у првом мечу, био је поменути Расел, који за 24 минута није уписао ни поен, а шутирао је седам пута из игре.

Ниједна екипа се никада није вратила после 3:0, али ако неко зна како је вратити се после заостатка, то је Леброн Џејмс, који је 2016. године у финалу освојио титулу са Кливлендом пошто су заостајали 3:1.

Оно што додатно не иде екипи из Лос Анђелеса на руку јесте то што је против Денвера нанизала 11 пораза у низу, а последњи тријумф био је у децембру 2022. године.

Лејкерси су и прошле сезоне у плеј-офу од Нагетса изгубили са 4:0.

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара