Млади Вељко Милосављевић продужио уговор са челницима Звезде

Српски фудбалер Вељко Милосављевић продужио је уговор са челницима Црвене звезде до јуна 2027. године.

Вељко Милосављевић (17) је продужио уговор на три године, што је максимална могућа дужина трајања за малолетне играче. Млади штопер тренира са првотимцима Звезде, а утакмице игра за Графичар.

Милосављевићу су на уговору први честитали председник Светозар Мијаиловић и спортски директор Митар Мркела, који је говорио о квалитетима талентованог штопера.

"Милосављевић је талентован играч, припада генерацији 2007, од које много очекујемо и из које се надамо да ће у први тим бити промовисано доста фудбалера. Вељко је један од њих јер је већ дуже време прикључен првом тиму, а уз то је прошао и неколико пута припреме са сениорима, те оставио одличан утисак и дебитовао. Тренутно је на двојној регистрацији у Графичару, а пред њим је светла будућност и уговор је дошао као награда за труд, рад и таленат. Уговор би требало да му буде подстицај да ради још више и боље", рекао је Мркела.

Милосављевић није крио да је пресрећан због новог уговора.

"Велика је част продужити уговор са Црвеном звездом. Дебитовао сам прошле сезоне, потом одиграо још једну утакмицу, а жеља ми је да и ове такмичарске године убележим минуте. Прилагођавам се сениорском фудбалу и доста ми значе утакмице које играм за Графичар. Много је велика разлика у односу на омладински фудбал, али за сад све иде како треба. Значе ми, наравно, и утакмице Лиге шампиона за младе. Већ у уторак играмо против Интера и потрудићемо се да остваримо позитиван резултат", рекао је Милосављевић, а преноси клупски сајт.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи