Читај ми!

Дамјановић: Свака утакмица ТСЦ-а против Чукаричког је попут дербија

Тренер ТСЦ-а Јован Дамјановић рекао је данас, пред меч против Чукаричког у 10. колу Суперлиге Србије, да је свака утакмица два клуба у последње време била попут дербија.

Утакмица Чукаричког и ТСЦ-а игра се у суботу од 18 часова на Бановом брду, а Дамјановић је истакао велике квалитете тима супарника.

"Свака утакмица са Чукаричким је попут дербија, јер се оба клуба труде да буду у горњем делу табеле и да се изборе за Европу. Екипа Чукаричког је сачињена од неколицине искусних и квалитетних играча и великог броја младих и талентованих са њихове академије. Са некима од њих, као што су Цветковић и Бачанин, имао сам прилику да радим у репрезентацији и знам за шта су способни. Ту су и они мало старији, Каличанин, Миладиновић, Серафимовић који су сјајни, поготову потпомогнути искуснима који су већ дуже у клубу, и јасно ми је да против њих неће бити лако", рекао је Дамјановић на конференцији за медије.

Дамјановић истиче да и његова екипа има адуте и да очекује од свог тима да пружи максимум.

"Ми имамо нашу снагу, а сад већ и одређен период заједничког рада на који се ослањамо. Желимо да наставимо тамо где смо стали на прошлог викенда и да додатно подигнемо и ниво игре и амбијент. Трудићемо се да прикажемо добру и квалитетну утакмицу, а резултат нека буде последица тога", додао је Дамјановић.

Чукарички у меч улази као четврти са 17 бодова из девет утакмица, док је ТСЦ 10. са 11 бодова, али и утакмицом мање.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи