Читај ми!

Пруцев: Драго ми је због асистенције, очекујем много навијача против Железничара

Фудбалер Црвене звезде Јегор Пруцев изјавио да му је драго што је добио прилику да игра и забележи асистенцију на утакмици против Партизана у 174. вечитом дербију.

Млади руски фудбалер се осврнуо на победу Црвене звезде против Партизана у 174. вечитом дербију, он је на тој утакмици забележио асистенцију за четврти гол "црвено-белих".

"Победа против вечитог ривала је изузетно значајна. Убедљиво смо тријумфовали, што ће нам много значити на пољу самопоуздања за наставак сезоне. Драго ми је што сам добио прилику да заиграм, уписао сам асистенцију и помогао екипи да стигне до тријумфа. Задовољни смо приказаном игром, али је дерби већ архивиран и размишљамо само о наредном мечу против Железничара", рекао је Пруцев, преноси клупски сајт.

Фудбалер Црвене звезде је истакао да је ритам утакмица захтеван и да играчи морају да остану на високом нивоу.

"Ритам утакмица је изузетно напоран и морамо да будемо фокусирани у сваком моменту. Играмо на свака три дана, али смо се за то борили и сада је тренутак да уживамо у сваком мечу, како на Маракани, тако и на гостујућем терену", нагласио је Пруцев.

Позвао је навијаче Звезде да пруже подршку екипи на утакмици 10. кола СЛС против Железничара, која је последња пред гостовање црвено-белих Интеру у Лиги шампиона.

"Знам колико смо обрадовали навијаче победом у дербију, те сам сигуран да ће доћи на утакмицу против Железничара у великом броју, да нас поздраве и да нам помогну да дођемо до новог тријумфа. Биће то одлична прилика и да нам пруже ветар у леђа пред гостовање Интеру. Увек је сјајан осећај када играм пред звездашима који праве невероватну атмосферу и на сваком дуелу нас мотивишу и додатно инспиришу да будемо још бољи. Очекујемо их на стадиону и радујемо се да их видимо у што већем броју", изјавио је Пруцев.

Фудбалери Црвене звезде дочекаће у петак од 19.00 часова екипу Железничара.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи