Читај ми!

Делегација ФСС у Хумској: Терен испуњава услове за утакмицу

Терен на "Стадиону Партизана" испуњава услове за одигравање "вечитог дербија" после оштећења, објавио је ФСС на друштвеним мрежама.

Терен на "Стадиону Партизана" оштећен је дан пред "вечити дерби" са Црвеном звездом.

Партизан је у свом саопштењу истакао да се ради о акцији организованих криминалаца, те да ће објавити имена починилаца уколико органи реда и мира то не учине до 15 часова.

Представници одговорних тела у српском фудбалу су извршили инспекцију и увидели да је терен у довољно добром стању да се утакмица одигра.

"Делегацијe Фудбалског савеза Србије и Заједнице фудбалских клубова Супер и Прве лиге Србије, које су предводили директор такмичења Александар Пивић и члан Комисије за стадионе, безбедност и сигурност, Владимир Ковачевић, заједно са представницима Партизана и Црвене звезде, обишле су у понедељак пре подне стадион у Хумској и извршиле контролу терена, који је током викенда претрпео одређена оштећења.

У извештају Комисије констатује се да терен испуњава услове за одигравање утакмица у оквиру Mozzart Bet Супер лиге Србије, а самим тим и вечерашњег дуела између ФК Партизан и ФК Црвена звезда.

Инспекцији терена присуствовали су Небојша Аврамовић и Живко Шљукић испред ФК Партизан, односно Горан Негић и Стефан Дичић испред ФК Црвена звезда.

Дерби сусрет 9. кола домаћег шампионата игра се вечерас, са почетком у 19 сати", пише у саопшењу.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи