Читај ми!

Девето коло Суперлиге Србије - у ишчекивању вечитог дербија

У деветом колу Суперлиге Србије је последњи дуел уједно и најзначанији, пошто се ради о утакмици Партизана и Црвене звезде у Хумској у понедељак од 19.00. Коло отварају ТСЦ-Нови Пазар и Чукарички-Јединство Уб.

Први на терен излазе играчи Чукаричког и Јединства, односно ТСЦ-а и Новог Пазара у суботу од 18.00. Чука је апсолутни фаворит против новајлије и "фењераша" са Уба. У сусрету тимова далеко лошијих резултата у односу на улагања и амбиције, ТСЦ ће се као домаћин потрудити да прекине низ од три пораза.

У следећем термину од 20.00 Младост из Лучана у великом налету са четири тријумфа заредом гостује код Напретка из Крушевца, који у претходна два кола није освојио ни бод.

Три дуела се играју у недељу. Од 19.00 играју три тима од пет са осам бодова на табели. ИМТ и Војводина су у директном дуелу, док Спартак гостује нишком Радничком, који као домаћин има перфектних девет бодова из три сусрета.

Сат времена касније је заказана утакмица између два можда и најпријатнија изненађења досадашњег дела сезоне Железничара и ОФК Београда у Панчеву. Тим са Карабурме дели друго место на табели уз Младост, а нарочито су осокољени после тријумфа 3:2 над Партизаном у Зајечару. На Железничару је да подигне ниво игре после пораза од Војводине 2:0.

Као увертира вечитом дербију на "Стадиону Партизана" игра се утакмица Раднички 1923 - Текстилац Оџаци од 17.00, где су оба тима изједначена са по 10 бодова.

Као велико финале 9. кола је дуел Црвене звезде и Партизана у Хумској од 19.00. Црвено-бели су неумољиви са пест победа и једним ремијем у седам одиграних утакмица домаћег првенства. Састав Александра Станојевића је допустио пораз од ОФК Београда у судијској надокнади и тиме драстично пао на табели. Тренутно су седми са 11 бодова и скором 3-2-1.

Девето коло Суперлиге Србије:

Субота:
Чукарички - Јединство Уб 18.00
ТСЦ - Нови Пазар 18.00
Напредак - Младост Лучани 20.00

Недеља:
ИМТ - Војводина 19.00
Раднички Ниш - Спартак 19.00
Железничар - ОФК Београд 20.00

Понедељак:
Раднички 1923 - Текстилац 17.00
Партизан - Црвена звезда 19.00

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи