Читај ми!

Фудбалери Србије одрадили тренинг у Кордоби, спремни дочекују меч против Шпаније

Фудбалери Србије у уторак с почетком у 20.45 играће против селекције Шпаније у четвртом колу А дивизије Лиге нација. "Орлови" спремни дочекују дуел против првака Европе.

Утакмица у Корбоди почеће у 20.45 уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Србија ће одиграти други меч против Шпаније у овосезонској Лиги нација, први је окончан ремијем.

Тим Србије стигао је дан раније у Кордобу, а играчи су одржали тренинг уочи меча.

"Морамо имати тимски дух, одличну борбеност, оно што је јако потребно у данашњем фудбалу и висок ниво одговорности како бисмо покушали да дођемо до доброг резултата", навео је селектор Драган Стојковић.

Србија организационо и тактички на терену у Београду против Шпаније била на високом нивоу.

"Морамо да будемо концентрисани, да им не дајемо много простора, да знамо од првог до последњег минута шта радимо... Потребно је да им не остављамо простор за контранападе и да добијамо дуеле", рекао је Немања Максимовић, некадашњи играч Валенсије и Хетафеа.

Србија је победом над Швајцарском успела да дође до првог тријумфа у такмичарској утакмици још од октобра 2023. и победе над Црном Гором.

Очекује се велика посета на стадиону у Кордоби, а фудбалери Шпаније нису тренирали овде, већ у Мадриду. Директан пренос утакмице можете пратити на Првом програму РТС-а сутра од 20.45.

Србија је тренутно трећа на табели групе 4 у А дивизији Лиге нација са четири бода, Шпанија је прва са седам бодова, Данска има шест, а Швајцарска је последња без бодова.

уторак, 15. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи