Читај ми!

Друловић: Сигуран сам да ћемо одиграти добру утакмицу против Украјине

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Љубинко Друловић изјавио је данас да очекује победу против Украјине у мечу последњег, 10. кола групе Ф квалификација за Европско првенство (У21).

Србија се коло пре краја квалификација налази на трећем месту на табели са 13 бодова. Меч са Украјином за младу селекцију Србије нема резултатски значај, пошто су "орлићи" остали без шанси за пласман на ЕП.

"Нажалост, неки од играча нам оправдано нису на располагању у односу на септембарски прозор. Сходно томе, ту је доста нових момака, али било је довољно времена да их све уклопимо.“

“Сигуран сам да ћемо одиграти једну добру утакмицу, да покушамо да победимо и наставимо са добрим играма, које смо пружали у септембру на оба меча. Важно је да као екипа наставимо да растемо, овакве утакмице су права прилика за то, јер је Украјина једна изузетна екипа", рекао је Друловић, преноси званични сајт ФСС.

Друловић је изјавио да верује да је пред новом генерацијом "орлића" лепа репрезентативна будућност.

"Надам се да ћемо све што смо радили претходних дана пренети на утакмицу. Амбијент међу момцима је одличан, то ме посебно радује. Све што желим је да будемо на свом нивоу и испоштујемо ствари на терену.“

“Не треба заборавити да су наши момци чак и по две, до три године млађи од Украјинаца. То је нова генерација коју стварамо и сигуран сам да је пред њима лепа будућност", истакао је селектор Србије.

Утакмица између Србије и Украјине биће одиграна у уторак од 20.30 часова у Старој Пазови. ЕП (У21) ће бити одржано од 11. до 28. јуна наредне године у Словачкој.

понедељак, 14. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи