Читај ми!

Немац Цвајер суди Интеру и Звезди у Милану, познат по недосуђеном пеналу над Митровићем

Немачки фудбалски судија Феликс Цвајер одређен је за главног арбитра меча другог кола Лиге шампиона Интер - Црвена звезда, саопштила је Европска фудбалска унија (Уефа).

Цвајер (43) ће предводити комплетно немачку судијску шесторку на стадиону "Сан Сиро". Асистенти уз аут линије Цвајеру ће бити Роберт Кемптер и Кристијан Диц. Четврти судија биће Флоријан Бадштубнер.

Главни у ВАР соби биће Бастијан Данкерт, а Бењамин Бранд ће му асистирати. 

Немачки арбитар је 2005. године био умешан у аферу намештања утакмица са Робертом Хојцером, али је на крају био кажњен само шестомесечном суспензијом, па је враћен на немачке терене. Упркос учешћу у тој афери 2012. године Цвајер је постао међународни судија и већ 12 година суди најважније клупске и репрезентативне утакмице.

Летос је на Европском првенству судио четири утакмице, укључујући и полуфинале у ком је Енглеска савладала Холандију резултатом 2:1.

Цвајер је био главни у ВАР соби током утакмице Србија - Швајцарска на Светском првенству 2018. године кад није реаговао пошто су двојица дефанзиваца Швајцарске рукама држала Александра Митровића.

У приватном животу Цвајер се бави продајом некретнина и живи и ради у родном граду Берлину. 

Утакмица Интер - Црвена звезда игра се у уторак увече од 21 час. Интер има бод после првог кола после ремија 0:0 на гостовању Манчестер ситију, Звезда је у првом колу поражена код куће од Бенфике (1:2).

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи