Фудбалери Србије слетели у Копенхаген

Фудбалска репрезентација Србије допутовала је у Копенхаген где ће сутра играти меч против Данске у другом колу А дивизије Лиге нација.

Како се наводи из Фудбалског савеза Србије да лет буде заиста пријатан, потрудио се капетан авиона који се у два наврата обратио селектору и играчима.

"Желео бих да вам се захвалим на издању које сте приказали против Шпаније. Хвала вам много, вратилио сте нам осмех на лице, учинили поносним против селекције која је најбоља у Европи. Желимо вам да наставите у истом стилу, да нас поново обрадујете. Срећно против Данске" рекао је српској експедицији капетан авиона Ер Србије, преноси ФСС.

Рерпрезентативце је дочекала неколицина навијача која је прилику искористила за фотографисање и речи подршке играчима пред меч са домаћином.

Фудбалска репрезентације Србије одржаће данас у 17.30 часова конференцију за медије, а пола сата касније обавиће последњи тренинг пред дуел са Данском.

Утакмица другог кола Лиге нација између Данске и Србије одиграће се у недељу од 18 часова у Копенхагену. У првом дуелу такмичења у Београду, "орлови" су ремизирали са Шпанијом 0:0.

Тим Србије за меч са Данском у Лиги нација:

Голмани: Предраг Рајковић, Александар Јовановић, Марко Илић, Ђорђе Петровић;

Одбрана: Коста Недељковић, Никола Миленковић, Страхиња Павловић, Срђан Бабић, Страхиња Ераковић, Јан Карло Симић, Алекса Терзић;

Везни ред: Андрија Живковић, Саша Лукић, Иван Илић, Марко Грујић, Кристијан Белић, Милан Алексић, Стефан Митровић, Лазар Самарџић, Вељко Бирманчевић;

Напад: Петар Ратков, Лука Јовић, Ђорђе Јовановић.

субота, 07. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару