Читај ми!

ФСС: Максимална подршка Пиксију, биће значајних промена у играчком кадру

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије потврдио је на седници да Драган Стојковић Пикси има поверење и максималну подршку, те да остаје селектор фудбалера Србије. Најављено је да ће већ у септембру доћи до значајних промена у играчком кадру репрезентације.

ФСС: Максимална подршка Пиксију, биће значајних промена у играчком кадру ФСС: Максимална подршка Пиксију, биће значајних промена у играчком кадру

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије (ФСС) одржао је седницу путем видео-конференцијске везе и донео неколико важних одлука.

После детаљног извештаја селектора репрезентације Србије о учешћу на првенству Европе у Немачкој, потврђено је поверење и дата максимална подршка Драгану Стојковићу Пиксију у испуњавању наредних циљева који се налазе пред националним тимом, а то је предстојећи циклус утакмица у Лиги нација, наведено је у саопштењу ФСС.

Како истичу из српске куће фудбала, акценат ће у Лиги нација бити на уигравању и припреми тима за квалификације које доносе пласман на првенство света у САД, Мексику и Канади 2026. године.

Извршни одбор је једногласно усвојио извештај селектора Стојковића, који је председника Драгана Џајића и чланове најодговорнијег тела фудбалске организације упознао са плановима у наредном периоду и чињеницом да ће већ у септембарском термину доћи до значајних промена у играчком кадру сениорске репрезентације.

Репрезентацију Србије прве обавезе у новом циклусу Лиге нација очекују у септембру против Шпаније у Београду и Данске у Копенхагену.

Како је најављено, селектор Стојковић ће средином августа бити на располагању представницима медија за одговоре на сва питања.

Репрезентација Србије је на Европском првенству у Немачкој освојила два бода и такмичење завршила као последња на табели групе Ц, без пласмана у осмину финала.

Прихваћен предлог о два бонус играча

Извршни одбор ФСС прихватио је на седници предлог Заједнице клубова Супер и Прве лиге Србије да у сезони 2024/25. сваки клуб мора да има два бонус играча у својој постави.

Усвојене су Пропозиције такмичења за првенство Супер и Прве лиге за такмичарску сезону 2024/25.

Донета је одлука о избору чланова Судијске комисије Фудбалског савеза Србије коју ће чинити председник Дејан Сантрач и чланови Бошко Јованетић, Милан Јеремић, Бранко Павловић и Владимир Недељковић.

уторак, 16. јул 2024.
39° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару