Фудбалери Црвене звезде почели припреме за нову сезону

Фудбалери Црвене звезде почели су припреме за нову сезону, предвођени тренером Владаном Милојевићем.

Тренеру Црвене звезде се на првој прозивци јавило 26 играча: Милош Гордић, Иван Гутеша, Вук Драшкић, Лазар Николић, Виктор Радојевић, Огњен Мимовић, Милан Родић, Вељко Милосављевић, Андреј Ђурић, Никола Кнежевић, Адо, Далсио, Јован Шљивић, Мирко Иванић, Александар Катаи, Лука Илић, Филип Красо, Питер Олањинка, Урош Сремчевић, Андрија Максимовић, Јегор Пруцев, Урош Кабић, Василије Костов, Алекса Василић, Ђорђе Ранковић и Вељко Вукојевић.

Оправдано су одсутни: Омри Глазер, Гелор Канга, Кингс Кангва, Шериф Ендиаје, Ин Бом Хванг, Насер Ђига, Урош Спајић, Срђан Мијаиловић и Немања Стојић.

Повређени су Милош Дегенек, Владимир Лучић и Адем Авдић, који се налазе у процесу опоравка.

Звезда ће летње припреме одрадити из два дела. Црвено-бели ће боравити на Златибору од 19. до 29. јуна. 

"Тамо ћемо одиграти једну утакмицу, а ривал ће бити Младост из Лучана - 28. јуна. Уследиће кратак предах за наше првотимце, који ће потом другог јула отићи у Санкт Петербург. Тамо ћемо боравити до 13. јула и у међувремену одиграти три контролне утакмице, а о противинцима ћемо накнадно обавестити звездашку јавност. Ипак, оно што је сигурно, то је да су термини 4, 8. и 12. јул", саопштили су црвено-бели.

Црвена звезда ће у првом колу нове сезоне у Суперлиги Србије играти 20. јула против Јединства на Маракани.

Милојевић: Имамо циљеве, надања, жеље...

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је на почетку припрема да црвено-бели имају доста играча који су са репрезентацијама.

"Имали смо 20, 25 дана да се одморимо. Мислим да смо заслужили овај одмор. Имамо и играче који су са нашом репрезентацијом. Пожелео бих им да прођу групу на Европском првенству", нагласио је Милојевић на конференцији за медије.

Нова сезона у Суперлиги Србије почиње 20. јула, а Звезду очекује и плеј-оф у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Имамо циљеве, надања, жеље... Надам се да ћемо да одрадимо припреме на најбољи могући начин и оно што је најбитније је да будемо без повреде. Очекујем играче који ће да се прикључе, да што пре буду здрави и орни", навео је Милојевић.

Напомиње да су сви играчи у добром стању.

"Битно је да сам видео данас своје играче. Сви се налазе у јако добром физичком стању. Нећемо имати простора за рад, морамо све да спакујемо у четири недеље, пошто почиње првенство. Почињемо од нуле", истакао је Милојевић.

 

среда, 26. јун 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару