Читај ми!

Станојевић: Партизан мора да игра такмичарски и агресивно, биће још појачања

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је на почетку припрема за нову сезону да екипа мора да буде конкурентна, да игра такмичарски, агресивно и на резултат, и најавио да ће клуб појачати још најмање четири играча.

Тим црно-белих је после тронедељне паузе почео припреме за наредну сезону и одржао први тренинг са Александром Станојевићем који је рекао да ће екипа само два дана радити у Београду.

"План је да 20. кренемо у Словенију. Овде ћемо радити пар дана. Има доста младих играча и желим да их видим. У одмаклим смо преговорима око неких играча. Очекујем нове играче и појачања ових дана. Фокусирамо се на тим и желим да се упознам са игачима и да им дам јасну слику како желимо да играмо. Неки клубови желе наше младе играче за позајмице. Сачекаћемо да видимо кога ћемо повести", рекао је Станојевић на почетку обраћања.

Кад је реч о прелазном року, стратег црно-белих је навео приоритете.

"Приоритет је штопер, "осмица" - централни офанзивни везни, у мањку смо са левим бековима. То су приоритети. Имамо неких жеља, пратимо тржиште", додао је Станојевић.

Нови-стари шеф струке је рекао да је презадовољан ривалима на припремама, а то су за сад словеначки Браво, Борац из Бањалуке и московски клубови Динамо и ЦСКА.

"Презадовољан сам ривалима. Врло тешке утакмице, квалитета квалификација за Лигу шампиона. Квалитетни су противници, а видећемо за генералну пробу. Очекујемо нешто јако и атрактивно", истакао је Станојевић.

Партизан ће имати четири недеље за припреме јер првенство почиње већ 20. јула, а три дана касније и квалификације за Лигу шампиона.

"Мало нам је времена наравно. Морамо што пре да кренемо са неким стварима и да журимо у сваком смислу. Мени је све познато, али желео бих да се нешто надогради. Има 80 одсто нових играча после само две године откад сам отишао. То је велика промена. Мој стручни штаб се променио. Видећемо нове ствари и надамо се добрим стварима. Играчи сутра имају први састанак тактичке природе. Ових дана ћу причати са сваким шта очекујем појединачно", подвукао је Станојевић.

Повратник на место шефа струке је открио и какав Партизан очекује у следећој сезони, као и то шта мора још да се уради.

"Партизан мора да буде такмичарски, да игра на резултат. Није довољно да само побеђујеш, мора да се зна и начин. Очекујем дисциплинован и агресиван Партизан са доста интензитета. Такав Партизан желим", нема дилему Станојевић.

Тренер Партизана је посебно причао о прелазном року.

"Морамо да доведемо неке играче на тим позицијама, а онда и да радимо на томе. Прво то, а касније правимо игру. Мени је лакше да направим одбрану, него напад. Одбрана је најлакши део за тренера", закључио је Станојевић.

среда, 26. јун 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару