Читај ми!

Томас Тухел: Бајерн жели пласман у финале Лиге шампиона

Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел изјавио да је циљ минхенског клуба пласман у финале Лиге шампиона. Посебно је похвалио конкурента Реал Мадрид и истакао важност велике подршке навијача, преносе немачки медији.

Фудбалери Бајерна дочекаће у уторак од 21 сат у Минхену екипу Реала у првој утакмици полуфинала ЛШ.

"Желимо да се пласирамо у финале ЛШ. Направили смо један корак против Арсенала, а сада је време да направимо следећи против Реала. Желимо да будемо конкурентни у полуфиналу ЛШ и да се потом нађемо на Вемблију. То неће да нам помогне да вратимо бодове из других такмичења, али планирамо да играмо у финалу ЛШ", рекао је Тухел на конференцији за медије у Минхену.

Он је додао да очекује велику подршку навијача на сутрашњем мечу.

"Потребна нам је врхунска атмосфера. Ни у реваншу неће да буде другачије. Желимо да навијачи буду део игре и да нас носе, поготово у тешким тренуцима. Морамо да створимо амбијент, који ће да нам помогне да победимо", навео је тренер Бајерна.

Тухел је потом похвалио тренера Реала Карла Анћелотија.

"Анћелоти је легенда, невероватно је оно што је Карло дао фудбалу. Он је скроман и пун поштовања... Ово је врло вредно полуфинале. Не знам да ли је највеће на свету, можда се људи у Манчестеру и Ливерпулу неће сложити са тим. Међутим, то је велики меч и ми смо врло узбуђени што ћемо са Реалом да играмо полуфинале ЛШ", истакао је Тухел.

Реванш дуел полуфинала ЛШ између Реала и Бајерна биће одигран осмог маја у Мадриду. У другом полуфиналу ЛШ се састају Пари Сен Жермен и Борусија Дортмунд.

 

четвртак, 16. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара